Heti szaunaprogramjaink – 2019. Április 22-28.-ig.

HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap
SzaunamesterBalázs/Péter 
12:00Csokis Gőz(Balázs)
13:00
14:00
15:00Zöld erdőben jártam Szauna (Péter)
16:00
17:00Húsvéti Sült cipó Szauna (Balázs)
18:00Nyuszi ül a fűben Szauna (Péter)
19:00Pálinkás IhajCsuhaj Szauna (Péter)
20:00Végre pihenés Szauna (Balázs)
21:00

Szaunaprogramok:

Relax/Meditációs/Szép álmokat: A szaunában lágy meditációs hanghatások, nyugtató illóolajak és a szaunamester nyugodt csendes fellépése a legjellemzőbb, ahol a program során a legmeghatározóbb eszköz a csend. Gyengéd lágy legyezési technikákkal, leginkább a megszokottnál alacsonyabb hőfokon vezetett felöntés, amelynek célja a nyugodt környezet megteremtése a tökéletes kikapcsolódás érdekében.

Intenzív: Nagyon forró felöntés, ahol nagy mennyiségű vízzel locsol fel a szaunamester és intenzív legyezéssel tereli a szaunában a forró párát a vendége felé. Ez csak a legprofibb szaunázóknak ajánlatos, mert nagyon megdolgozza a szervezetet. Pl: Sörös Party, Szauna Party, Retro Party, Orosz, Jeges stb.

Élmény: A vendégek valamilyen külső impulzusban (legtöbbször audiovizuális) részesülnek a szaunaprogram során. Ezek az élmények hozzásegítenek az ellazuláshoz, vagy éppen feldobják a hangulatot. Pl: Jeges, Mentolos, Citrusos, Eukaliptuszos, Gyógynövényes, Virgács, Sörös, Pálinkás…

Gőzfürdő-bőrápolós programok: Tengeri sós, Barna Cukros, Mézes, Csokoládés, Jeges-Mentolos, Kókuszolajos vagy Bounty-s, Olívaolajos stb.

GONG: Ez egy ősi, 6000 éves múltra visszatekintő keleti módszer, amelyet a nyugati világ mostanában kezd felfedezni. Egy hangfürdő, amely a testet átható rezgéshullámok segítségével szabadít meg az energetikai lerakódásoktól, így gyógyít és lazít el. Légy részese Te is a Keleti hangfürdőnek, ahol a rezgések mélységeiben mártózunk meg.
Hagyd, hogy a lelked vezessen, a tested pedig felfrissüljön és gyógyuljon!

A szaunák meghatározott létszámúak, melyeket a vendéglétszámtól függően üzemelünk be.

– Gőzfürdő, max.: 12 fő/minden nap 9:00-21:20-ig/
– Udvari szauna, max.: 8 fő /minden nap 11:00-21:20-ig/
– I. emeleti finn szauna, max.: 14 fő /minden nap 9:00-21:20-ig/
– II. emeleti finn szauna, max.: 45 fő (fürdőruhamentes, textiles szauna!) /minden nap 14:00-21:10-ig/

A változtatás jogát fenntartjuk!

 • Partnerek

  • fehervar
  • feldobox
  • knh
  • HungaryCard
  • mkb
  • otp
  • sporolj
  • sporolj