Masszázs

Fürdőnkben klasszikus svéd és autentikus thai masszázs is működik.

Svéd masszázs

Állandó masszőreink: Zsanett és Fanni

 

A masszázs igénybevételéhez feltétlenül időpontot kell kérni a 22/814-400-as telefonszámunkon! Kolleganőink készségesen állnak rendelkezésére!

A masszázs a testfelületen alkalmazott mechanikus behatás, mely meghatározott technikával történik. Egészségünk és lelki harmóniánk megteremtése a cél. Serkenti a vérkeringést, ezáltal befolyásolja a szívritmust és a vérnyomást. Hatással van az idegrendszerre, oldja a stresszt és az izmok feszültségét, fájdalomcsillapító hatású, továbbá elsimítja az idegpályákon felhalmozódott energiatorlódásokat. A masszázs frissít, fellazítja elgémberedett izmainkat, csökkenti a fájdalmakat, mint pl. a hanyag testtartást az üléstől, növeli a teljesítőképességünket, erősíti az immunrendszert, az elzáródott ereket kitágítja, így friss vérrel látja el az agyat és az izomzatot. Kolleganőink kismama masszázst is nyújtanak igény esetén.

Frissítő svéd hátmasszázs, 30 perc

Főleg a nyak és a váll, a hát felső- és alsó szakaszának kezelését jelenti, a görcsös izomzat oldását veszi célba az említett területeken. Oldja a fejfájást, a zsibbadást és a görcsöket, mentális felfrissülést biztosít. Különösen ajánlott ülőmunkát végzőknek, számítógép előtt dolgozóknak.

Frissítő svéd masszázs, 45 perc

A 45 perces testmasszázs már az egész testre kiterjedően végzett kezelés, ami fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, csökkenti a fájdalmat, megakadályozza a nem használatos izmok sorvadását. Izomlazító és stresszoldó hatású, serkenti a nyirokkeringést, erősíti az immunrendszert.▫

Frissítő, svéd teljes testmasszázs, 60 perc

A teljes testmasszázs, ahogy a neve is mutatja, az egész testre kifejti pozitív hatásait. Frissítő, energetizáló masszázsforma, hatására a test izmai ellazulnak, oldja a feszültséget, stresszt, enyhíti az izomfájdalmakat. Emellett fokozza az anyagcserét, segíti a regenerációs folyamatokat a szervezetben. Javítja az izmok teljesítőképességét, a kondíciót és az általános közérzetet is.

Thai masszázs

A thai masszázs külön egységként üzemel, a linkre kattintva itt tudhat meg többet róla: http://www.thaimasszazscentrum.hu/

Időpontfoglalás: 06-70-433-7982

 • Partnerek

  • feldobox
  • knh
  • HungaryCard
  • mkb
  • otp
  • sporolj
  • sporolj