Masszázs

Fürdőnkben klasszikus svéd és autentikus thai masszázs is működik.

Svéd masszázs

Állandó masszőreink: Zsanett és Fanni

 

A masszázs igénybevételéhez feltétlenül időpontot kell kérni a 22/814-400-as telefonszámunkon! Kolleganőink készségesen állnak rendelkezésére!

A masszázs a testfelületen alkalmazott mechanikus behatás, mely meghatározott technikával történik. Egészségünk és lelki harmóniánk megteremtése a cél. Serkenti a vérkeringést, ezáltal befolyásolja a szívritmust és a vérnyomást. Hatással van az idegrendszerre, oldja a stresszt és az izmok feszültségét, fájdalomcsillapító hatású, továbbá elsimítja az idegpályákon felhalmozódott energiatorlódásokat. A masszázs frissít, fellazítja elgémberedett izmainkat, csökkenti a fájdalmakat, mint pl. a hanyag testtartást az üléstől, növeli a teljesítőképességünket, erősíti az immunrendszert, az elzáródott ereket kitágítja, így friss vérrel látja el az agyat és az izomzatot. Kolleganőink kismama masszázst is nyújtanak igény esetén, aminek feltételeiről javasolt előzetesen egyeztetni velük.

Frissítő svéd hátmasszázs, 30 perc

Főleg a nyak és a váll, a hát felső- és alsó szakaszának kezelését jelenti, a görcsös izomzat oldását veszi célba az említett területeken. Oldja a fejfájást, a zsibbadást és a görcsöket, mentális felfrissülést biztosít. Különösen ajánlott ülőmunkát végzőknek, számítógép előtt dolgozóknak.

Frissítő svéd masszázs, 45 perc

A 45 perces testmasszázs már az egész testre kiterjedően végzett kezelés, ami fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, csökkenti a fájdalmat, megakadályozza a nem használatos izmok sorvadását. Izomlazító és stresszoldó hatású, serkenti a nyirokkeringést, erősíti az immunrendszert.▫

Frissítő, svéd teljes testmasszázs, 60 perc

A teljes testmasszázs, ahogy a neve is mutatja, az egész testre kifejti pozitív hatásait. Frissítő, energetizáló masszázsforma, hatására a test izmai ellazulnak, oldja a feszültséget, stresszt, enyhíti az izomfájdalmakat. Emellett fokozza az anyagcserét, segíti a regenerációs folyamatokat a szervezetben. Javítja az izmok teljesítőképességét, a kondíciót és az általános közérzetet is.

Thai masszázs

A thai masszázs külön egységként üzemel, a linkre kattintva itt tudhat meg többet róla: http://www.thaimasszazscentrum.hu/

Időpontfoglalás: 06-70-433-7982

 • Partnerek

  • feldobox
  • knh
  • HungaryCard
  • mkb
  • otp
  • sporolj
  • sporolj