Amatőr szaunamesterek eljött a Ti időtök!

Hagyományteremtő célzattal szerveztük meg az Árpád Fürdő I. Amatőr Szaunamester Bajnokságát, melynek ideje november 28., 14.00 órai kezdettel.

Támogatóink: Wellstar Solarium, Yamuna Natural Beauty, Natur Aqua, Vörösmarty Színház, Szaunaklub, Károlyi Kastély – Fehérvárcsurgó

Print

Versenyszabályzat:

Megrendezés időpontja: 2015. november 28. 12:00 – 22:00 között.

Helyszín: Árpád Fürdő Székesfehérvár, Kossuth L. u.12., Panoráma szauna

Program időtartama: min. 10,  max. 12 perc

Nevezési díj: 2.500,- Ft,

A versenyen elindulhat minden olyan szaunázni szerető 18 évet betöltött nagykorú személy, aki nem rendelkezik szaunamesteri szakképesítéssel, és nem dolgozik, vagy dolgozott még szaunamesterként.

A nevezési díj tartalmaz gyakorlási lehetőséget is, amit a versenyt megelőzően 2 alkalommal (előre egyeztetett időpontban) tehet meg minden induló. A jelentkező az általa összeállított, készített illatokat, jelmezeket, show elemeket használhatja a programja során.

FONTOS! Csak aromás, illóolajos szaunaprogram tartható (méz, csokoládé, joghurt stb. használata nem megengedett)

Zsűri: A vendégek és szakmai zsűri egyaránt pontozza a versenyzők előadását az alábbi szempontok szerint (a szakmai zsűri által adott pontok duplázva kerülnek beszámításra)

 • Legyezés technika 1-5 pont
 • Illat 1-5 pont
 • Show elemek színvonala 1-5 pont
 • Összhatás, téma megvalósítása 1-5 pont

A Panoráma szauna befogadó képessége max. 30 fő. A szervezők biztosítják a szauna 80-95C-fok közötti hőmérsékletét.

A versenyen minden induló a saját felelősségére és egészségügyi kockázatára vehet részt, és hozzájárul hogy a rendezvényen készített képek, videók  és egyéb dokumentációk teljessége kizárólag a szervezőt, vagyis a Förhécz „I” Ingatlanfejlesztő Kft.-t illeti meg, és  azt jogosult szabadon felhasználni.

Nevezés módja: a nevezési díj megfizetése és nevezés megküldése az info@fehervar-arpadfurdo.hu címre legkésőbb 2015. nov.7-ig. Az első 10 fő jelentkezését tudjuk fogadni.

Vendégként : lehetőség van  jegy elővételre, amit  a recepciónkon nyitvatartási időben, vagy átutalással is megtehetnek az érdeklődők. Bérleteseknek regisztrálni kell.

Számlaszámunk: Sopron Bank Zrt., 17600121-00354701-000200004

Minden vendég számára max. 3 programon történő részvételt tudunk biztosítani, melyek megválaszthatóak lesznek a verseny napján.

A verseny délután 14:00-kor kezdődik, a szaunaprogramok fél óránként kerülnek megrendezésre, a résztvevő versenyszámok sorrendje sorsolással dől el a verseny napján. Eredményhirdetés este 19:00-kor lesz.

Nyeremények:

 1. helyezett: 1 db korlátlan, havi kondibérlet a székesfehérvári Cutler Gym and Fitness-be,  1 db 10 alkalomra szóló szoláriumbérlet a Wellstar Szolárium és Szépségszalonba, 2 főre szóló belépőjegy az Árpád Fürdőbe, 2 db illóolaj a Szauna Club jóvoltából és 3 db YAMUNA masszázsolaj.
 2. helyezett: 2 személyre szóló, gyertyafényes vacsora a Károlyi Kastély Fehérvárcsurgó felajánlásából, 2 főre szóló belépőjegy az Árpád Fürdőbe, 10 perc szolárium a Wellstar Szolárium és Szépségszalonban és 3 db YAMUNA masszázsolaj.
 3. helyezett: 2 főre szóló színházjegy a székesfehérvári Vörösmarty Színház felajánlásából, 2 főre szóló belépőjegy az Árpád Fürdőbe, 10 perc szolárium a Wellstar Szolárium és Szépségszalonban és 3 db YAMUNA masszázsolaj.

A többi résztvevő ajándékcsomagot kap.

Várjuk a bátor, wellness virtuózok jelentkezését!

 • Partnerek

  • feldobox
  • knh
  • HungaryCard
  • mkb
  • otp
  • sporolj
  • sporolj