Kezdő társastánc tanfolyamok

Latin mozdulattánc tanfolyam ingyenes, bemutató órája kizárólag nőknek, csak pár nélkül!

Azt a hiányt szeretnénk pótolni ezzel a tanfolyammal, amely a társastáncban sokszor felmerül, azaz nő vagyok, szeretek táncolni, de nincs kivel.

Az órákon egy latin fitness bemelegítést követően – egy jazz balett óra mintájára – a latin amerikai táncok mozdulatait tartalmazó koreográfiákat sajátíthattok el.

A tanfolyam célja, hogy a mozdulatokon keresztül női minőségükkel tudjanak a résztvevők kapcsolódni; a mozgáskoordinációjuk fejlesztése által megnövekedjen határozottságuk, önbizalmuk.

A bemutató óra időpontja: 2022. november 8. 18:30-20:00, Helyszín: Árpád Fürdő, Blaha Lujza terem

Regisztráció: Messengeren, vagy a soulcontactdance@gmail.com e-mail címen, vagy a +36/70-350-0646 telefonszámon lehet.

A táncórák – a bemutató órát követően – 2022. november 15-étől, heti egy alkalommal, keddenként 18:30-20:00 időpontban lesznek az Árpád Fürdő Blaha Lujza termében.

Az óradíj: 2.500 Ft/1,5 óra. Bérlet esetén: 2.000 Ft/1,5 óra.

Soulcontact Tánciskola

Kapcsolódj a lelkeddel!

Dávid Viktória

táncoktató

Kezdő társastánc tanfolyam ingyenes, bemutató órája, pár nélkülieknek is!

A tanfolyamon a résztvevők megismerkedhetnek a 10 standard és latin-amerikai tánc alapvető lépéseivel, mozdulataival. A lépéseken, a zenére való mozgáson kívül a kellő mértékben a mozgástechnikába is bepillantást nyerhetnek. Folyamatos figyelmet, segítséget kapnak a figurák elsajátításában; az órák interaktívak, bármikor lehet kérdezni!

Az órákra mindenfajta táncos előképzettség nélkül lehet jelentkezni. Csupán a kellő érdeklődésedre, nyitottságodra van szükséges.

Célunk, hogy jó hangulatban, környezetben, társaságban szép mozdulatokon keresztül ismerjük meg önmagunkat és párunkat! Nem cél, hogy versenytáncost faragjunk belőled!

A bemutató óra időpontja: 2022. november 10., 18:30-20:00. Helyszín: Árpád Fürdő Blaha Lujza terem

A bemutató órán – egy kisebb bemelegítő nyújtás után – egy standard és egy latin-amerikai tánc alaplépéseibe tekinthettek be.

Regisztráció: Messengeren, vagy a soulcontactdance@gmail.com e-mail címen, vagy a +36/70-350-0646 telefonszámon lehet.

A táncórák – a bemutató órát követően – 2022. november 16-ától, heti egy alkalommal, szerdánként 18:00-19:30 időpontban lesznek az Árpád Fürdő Blaha Lujza termében.

Az óradíj: 2.500 Ft/1,5 óra. Bérlet esetén: 2.000 Ft/1,5 óra.

Táncra fel! Kapcsolódj a lelkeddel!

Soulcontact Tánciskola

Dávid Viktória

táncoktató

 

 

 • Partnerek

  • feldobox
  • knh
  • HungaryCard
  • mkb
  • otp
  • sporolj
  • sporolj