Szaunaprogramok

A szaunaprogramokon való részvételt a jegy ára tartalmazza. Fürdőnket különösen vonzóvá teszik ezek a gyakran zenével, színes fényekkel kísért programok, melyekből 4-8-at tartunk naponta.  A heti programtervet honlapunk nyitóoldalán hétfőnként frissítjük.

Mi is az a szaunaprogram?

A szaunaprogram (de szokták hívni szaunafelöntésnek, szaunaszeánsznak, szauna shownak) egy 10-12 perces, jó hangulatban zajló folyamat, melynek során a szaunamester beszél a szaunázás hatásairól, alapszabályairól, aztán különböző törölköző legyezési technikákkal segíti eltávolítani a szaunázók testét körülvevő izolációs réteget. Ezt követően a szaunamester kétszer- háromszor önt néhány merőkanálnyi vizet (többnyire illóolajjal keverve) az izzó szaunakövekre. A szaunamester felváltva végzi mindkét tevékenységet, így biztosítva a semmivel sem összehasonlítható nagyon kellemes érzést. Heti szaunaprogramjainkat itt találja.

Privát szaunaprogram. Ha lemaradna egy programról, vagy szeretne a párjával, barátaival egy szabadon választott saját szauna élményt, akkor 10 fő alatt 5.000 Ft, 10 fő felett 15.000 Ft ellenében ezt biztosítani tudjuk. (előre érdemes jelezni ezt a szándékot, mert szaunamestereink kapacitása változó)

Szaunamestereink:

Dóri
Programjain a tánc és a jókedv sosem marad el.

Timi
Energikus, újító, és főleg vidámság jellemzi.

Mónika
Hobbija a szauna, amikor csak teheti ellátogat hozzánk.

Donát
Az egyik legrutinosabb szaunamester az országban, aki már világbajnokságot is megjárt.

Zoltán
Szaunamester és műszaki vezető is egyben.

Csabi
A pörgős zenéket szereti az életben és a szaunában is.

Péter
Szereti ha programjai alatt a vendégek szeme csukva van.

Péter
Vidám kollegánk az izzasztásban nem ismer tréfát.

Csaba
Legmagasabb szaunamesterünk, és mesterien ért az illatokhoz.


Gergely
Finnországban szeretett bele a szaunázásba, és egyből tudta, hogy ezt az érzést másoknak is át kell adnia.
 
 

Szaunaprogramjaink:

felontes-07

Az egyik legősibb gyógynövényünk, a kakukkfű olajának  terápiás hatását használják fel szaunamestereink a finnszaunában alkalmazott felöntés során. A kakkukfű az egyik leghatásosabb illóolaj a fertőzések megelőzésére, különösen sokat enyhít a légúti megbetegedéseken. Erősíti testünk védekező mechanizmusát, segít a krónikus kimerültségen. Különösen hatásos hideg, esős téli időszakokban a fertőzések megelőzésében, érzelmi és lelki egyensúlyunk megtartásában.

csokolade-01

A csokoládé évezredek óta az élvezetek egyik fő forrása, melyet szaunamestereink utasításait követve gőzkabinunkban most bőrünkre kenve használhatunk. A kakaóban található polifenolok antioxidáns tulajdonságuknak köszönhetően kimagaslóan jó öregedésgátló hatásúak, megakadályozzák a ráncképződést, kiváló hatással vannak a bőr mikrokeringésére. A kakaó proteinek pedig táplálják, hidratálják, feltöltik a bőrt, erősítik a bőrszöveteket.A benne lévő esszenciális olajok mennyei illata segíti a tökéletes testi, szellemi ellazulást. Legújabb kutatások alapján a csokoládékezelés a bőr öregedési folyamatainak késleltetésére az egyik legeredményesebb megoldás.

felontesek-02

A szaunamester sört kever a felöntő dézsa vizéhez, így sült kenyérhez hasonló illat járja át a szaunát. A sörben található E és D vitamin szabadul fel, melyek selymessé teszik a bőrt.

felontesek_uj-03

A verejtéktől nedves bőrt a szaunamester által kiosztott tengeri sóval dörzsöli be a szaunázó, így megszabadul a szaunázás alatt megduzzadt és elhalt hámsejtektől, és 3 millió verejtékmirigy válik sokkal aktívabbá. Utána javasolt a mézes felöntésen való részvétel is. 

felontesek-04

A gőzkabin melegét és a méz jótékony hatását egyesítve a szaunamester művészi munkájával a bőr fellélegzik, selymessé válik és újjászületik, miután testünket bekentük mézzel.

felontesek_uj-06

A jeges felöntés időtartama 7-8 perc. A szaunamester kis jéglabdákat helyez el a forró kályhaköveken, melyeket a szertartás előtt különböző illatú illóolajjal fűszerez.

felontesek_uj-05

A trópusi illóolaj fertőtlenítő és antibakteriális, emellett emésztést javító és görcsoldó hatású. Kedélyállapot- és hangulatjavító, oldja a feszültséget, a szorongást,  élénkít és frissít.

 

 

 • Partnerek

  • feldobox
  • knh
  • HungaryCard
  • mkb
  • otp
  • sporolj
  • sporolj